QUIZ

Sprawdź swoją wiedzę dotyczącą Neymara! ROZWIĄŻ QUIZ

Sędzia przeprosił piłkarzy

La Liga Sova @26.04.2015 | Przeczytano 1339 razy

Sędzia przeprosił piłkarzy
Według dziennika "AS", sędzia derbowego spotkania pomiędzy Espanyolem i Barceloną po końcowym gwizdku podszedł do zawodników ekipy gospodarzy i przeprosił za swój błąd.
Wszystko przez niesłusznie uznaną drugą bramkę dla Blaugrany. W momencie podania do Luisa Suareza Urugwajczyk był na pozycji spalonej, co umknęło uwadze arbitra Antonio Miguela Mateu Lahoza.
 
Jak donosi AS, sędzia miał możliwość zobaczenia sytuacji w przerwie meczu, i wówczas podjął decyzję, aby po końcowym gwizdku przeprosić sztab szkoleniowy "Niebieskich".

Źródło: as.com

Tagi: Arbiter, Derby, Espanyol, La liga, Lahoza, Sędzia

Komentarze Disqus

comments powered by Disqus

Komentarze (5 opinii) Obserwuj

Poziom: 33
dodano: 27.04.2015, 13:32, #1 marcink887
Ja spalonego nie widziałem...jeżeli zawodnik atakujący ma wysuniętą głowę, bądź bark to jest to według przepisów na korzyść drużyny atakującej. Obrońca Espanyolu miał nogi dokładnie na tej samej linii co Suarez...więc nie wiem kto widział spalonego...sędzia zobaczył to w przerwie i dlatego wyrzucił Albe źle oceniając sytuację ze spalonym...
+ 0 -
Poziom: 43
dodano: 27.04.2015, 08:57, #2 teengohan
Jakby tak się przyjrzeć tej akcji gdzie padł drugi gol dla Barcelony to może rzeczywiście był spalony. Tego to nie wiem bo te powtórki były z takiej pozycji że nie łatwo było dojrzeć czy był spalony czy też nie. Jedno jest pewnie ta czerwień dla Alby była jak dla mnie niesłuszna bo Lahoz nie musiał tak na to reagować żeby od razu dwie zółte kartki dawać. Oby takich sytuacji było jak najmniej z udziałem tego sędziego.
+ 0 -
Poziom: 66
dodano: 27.04.2015, 01:17, #3 LukiGK1
Ten gol faktycznie nie powinien paść, ale pytanie czy Alba faktycznie słusznie wyleciał z boiska? Barca grała w osłabieniu od 55 minuty. Espanol mógł to wykorzystać, ale nie dał rady. Mieli dużą szansę na odrobienie strat.
+ 0 -
dodano: 26.04.2015, 15:09, #4 Stary Dziad [5.172.252.117]
We wspomnianej sytuacji absolutnie nie było spalonego.
Bramka Messiego zupelnie prawidlowo zdobyta.
Nie mial za co pajac przepraszac

Niech moze przeprosi na kolanach za nieuznana bramke w ostatniej kolejce z Atletico z 64 min gdy takze Messi absolutnie prawidlowo zdobyl ją na 2-1 co dawalo mistrzostwo.
Lahoz to uj.
Przy czym nie dopisalem poczatku...
Pozdrawiam.
+ +1 -
Poziom: 84
dodano: 26.04.2015, 12:17, #5 Pustelnik
Przepraszać zaczął ich w przerwie meczu i chyba w ramach rekompensaty wyrzucił Albę,aby chociaż częściowo odkupić swoje winy.
+ +1 -
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.