QUIZ

Sprawdź swoją wiedzę na temat pierwszych meczów FC Barcelony w danych edycjach Ligi Mistrzów! ROZWIĄŻ QUIZ

Carvajal: Uważam, że sędzia zaliczył dobre spotkanie

Wywiady Marcin Polak @07.02.2019 | Przeczytano 185 razy

Carvajal: Uważam, że sędzia zaliczył dobre spotkanie
Źródło: Twitter

Dani Carvajal nie zaliczył wczoraj dobrego występu. Był praktycznie niewidoczny przez całe spotkanie. W wywiadzie pomeczowym Hiszpan, jako jeden z nielicznych zawodników, był zadowolony z pracy arbitra. 

O pracy sędziego:

Uważam, że sędzia zaliczył dobre spotkanie. Jego obecność była prawie niezauważona, a to dobrze świadczy o jego pracy. Nie jest łatwo sędziować El Clasico. Trzeba mu pogratulować udanego występu. 

O spotkaniu:

Po przerwie cofnęliśmy się i oddaliśmy inicjatywę Barcelonie. Cieszy nas zdobyta bramka, ponieważ stawia nas ona w lepszej pozycji przed rewanżem, jednak wyjeżdżamy z Barcelony z niedosytem. 

O występie Marcelo: 

Marcelo nie dostał najwyższych not, za to spotkanie, jednak według mnie zagrał dobry mecz. Ciężko jest utrzymywać wysoką formę przez cały sezon, zwłaszcza, kiedy jesteś podstawowym graczem. 

O występie Viniciusa:

Pozytywnie nas zaskoczył. Wykazał się na boisku zaangażowaniem i pewnością siebie. 


Źródło: sport.es

Tagi: Barca, Carvajal, Copa del Rey, El Clasico, fc barcelona, FCB, Real

Komentarze Disqus

comments powered by Disqus

Komentarze (2 opinie) Obserwuj

dodano: 07.02.2019, 18:21, #1 Nie redaktor [37.248.160.192]
O sedziujacym ten mecz szeroko wypowiedzialem sie pare artykulow wczesniej.
To błazen, wieprz i nieudacznik.
Zdobyta przez Barcelone Bramke uczcil wskazaniem na... środek? Nie! Wskazal na...5 metr, bo UJ nie widzial ze pilka wpadla do siatki!
Dno i kompromitacja.
Po zakonczeniu meczi jeszcze na placu gry bylo widac poklepywanie sie lahoza z jednym z gravzy realu i mrugniecie okiem z usmiechem.
No i co panie karzeł - carvajal!?
Brak BEZDYSKUSYJNEJ czerwonej dla ramosa.
Brak decyzji o karnym lub dwoch z ostatnich 10 min.
Faktycznie sedziowal wam realowcom bez zarzutu...
Ale podkulicie ogony po rewanzu.
Jak tylkoo Barcelona zagra caly mecz w pelnym skladzie.
+ 0 -
Poziom: 84
dodano: 07.02.2019, 16:12, #2 Pustelnik
No tak sędzia zaliczył dobre spotkanie zwłaszcza,że uzyskali w miarę korzystny wynik.
28 października kiedy zaliczyli łomot 1:5 to sędzia
(a był nim Jose Maria Sanchez Martinez) już takich dobrych zawodów nie zaliczył.
Zawsze powtarzam,że sposobem na to aby zamknęli swoje jadaczki jest spuszczenie im porządnego łomotu,wtedy przez kwartał siedzą z podkulonymi ogonami i aportują.
+ 0 -
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.